Santa Eulàlia de Riuprimer 1971

És artista visual i professora de la Universitat de Vic dins de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes del Departament de Didàctica de les Arts i les Ciències. És membre vocal d’H. Associació per a les Arts Contemporànies de Vic des d'on participa activament en les seves activitats, en especial des de 2000 fins 2008, com a curadora conjuntament amb altres artistes i crítics d'art en la selecció d'artistes per les mostres biennals anomenades Thambos. Directora i coordinadora de la QUAM JOVE del 1996 fins el 2008. Curadora de la selecció d’artistes per a l’exposició Converses Pedagògiques, Cultura i Educació per a les Jornades d’Educació, Universitat de Vic, 2006.

Té un Màster en Producció Artística i Recerca per La Facultat de Belles Arts de Barcelona, –Programa Oficial de Postgrau de Producció Artística i Investigació en l’Especialitat d’Art i Contextos Intermèdia, Facultat de Belles Arts de Barcelona 2007. És Llicenciada en Belles Arts per La Universitat de Barcelona 2006 i Diplomada Mestra en l'especialitat d'Educació Infantil per la Universitat de Vic el 1997. Graduada Tècnica Superior en Arts Aplicades al Mur per L’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic 1992.

Ha participat en diversos fòrums i tallers com:
QUAM/10 –Entre escletxes, Ciutadanies i pràctiques artístiques en codi obert, Josep Mª Martín i Torolab-Raul Cárdenas, Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic, QUAM /09 –El Relat de l’Art, Andrés Hispano i Félix Pérez Hita, Escola d’Art de Vic, –Pedagogia del arte como trabajo social, René Francisco, Can Xalant de Mataró 2008, –Medias de seda o el siglo XX no ha existido, Francesc Torres, El MACBA de Barcelona 2008, –Guantanamo Museum,  Alícia Framis, Can Xalant de Mataró 2008, QUAM /08 –Criteri, discurs, discussió, Ignasi Aballí i david G. Tores, Escola d'Art de Vic, QUAM /07 –Estructures-xarxes-col·lectius, Fundación Rodríguez, Escola d’Art de Vic, –Quinzena d'Art de Montesquiu, Pedro G.Romero, Montesquiu (Barcelona) 1990.

Ha rebut diversos premis i reconeixements en pintura, instal·lacions i projectes.
Ha realitzat exposicions individuals, col·lectives, accions, instal·lacions i escenografies a Catalunya i Madrid.

Les seves darreres mostres són:
–Aigua mineral lafon rierola, amb Jordi Lafon, FESTUS, Festival jove d’arts al carrer, Torelló 2010, –Parelles Artístiques, Experiències creatives per la salut mental, Exposició itinerant per Osona 2009, –Fes com si... ACVIC, Centre d’Arts Contemporànies de Vic 2009, –Bis a Bis, LOOP, The Art Festival 07, Centre Cívic Ateneu Fort Pienc, Barcelona 2007, –Aigua mineral lafon rierola, amb Jordi Lafon, MAÇART, Festival de Cultura Contemporània d'Empordà, Maçanet de Cabrenys (Gerona) 2007, –Converses pedagògiques, Cultura i Educació, Col.legi d'Aparelladors de Vic 2007, –ÍNDEX, 10è aniversari de la Universitat de Vic, Museu de l'Art de la Pell de Vic 2007, –Cuatro x Quatre, Galeria Selón de Madrid 2005, –Nova generació IV, Galeria Anquin’s,Reus 2005, –Sembrar d'hores, amb Jordi Lafon, La Interior Bodega, Barcelona 2005, i –Gots a Salt, amb Jordi Lafon, Les Deveses de Salt (Girona) 2005.
 

/pdf c.v detallat