Anterior Següent
EncontreEncontreEncontreEncontreEncontreEncontreEncontreEncontreEncontreEncontreEncontreEncontreEncontreEncontreEncontreEncontreEncontreEncontreEncontreEncontreEncontre

Encontre

*Per veure totes les llibretes cliqueu el vincle web

Amb una referència a la tradició epistolar i al quadern d’artista, coordino una comunicació gràfica amb gent propera al meu entorn. Són professionals de diferents àmbits, als quals no els hi són aliens el dibuix, el collage, la fotografia, la pintura, o altres recursos per representar les seves idees. 

Al compartint una llibreta amb cada d’una d’aquestes persones es fomenta un treball col·laboratiu que es nodreix de converses construïdes a partir de la interpel·lació com a mecanisme de diàleg. 

Aquest treball apel·la a l’intercanvi d’un element tangible. Les llibretes actuen com a eina per compartir coneixement al ritme que marca els seus viatges mentre arriben als seus destinataris.

Comparteixen aquesta aventura:
Albert Cano, Alícia Casadesús, Anna Defez, Anna Pont, Carles Arumí, Carmen Garcia, Cristina Relats, Eli Soler, Eva Muñoz, Ferran Blancafort, Irene Matarrodona, Jordi Farrés, Juan Carlos Moreno, Kirsa Andreasen, Laia Solé, Manolo Gómez, Marcel·lí Gutiérrez, Marià Dinarès, Miquel Fernández, Mireia Mirambell, Montsita Rierola, Josep Vernis, Morir de Frío, Pep Tió, Quique Gimènez, Ramon Cortés, Sama Genís, Ton Granero, Toni Ferrón, Toni Garcia i Yamila. 

Encontre

*Per veure totes les llibretes cliqueu el vincle de web

Amb una clara referència a la tradició epistolar i al quadern d’artista coordino una comunicació gràfica amb gent propera al meu entorn, entregant una llibreta a cada d’una de les persones amb qui m’agradaria compartir aquesta experiència.

Els quaderns s’omplen de converses construïdes per professionals de diferents disciplines, als quals no els hi són aliens el dibuix, el collage, la fotografia, la pintura, o altres recursos per representar les seves idees.

Amb aquest treball es fomenta la interpel·lació com a mecanisme d'intercanvi i pot transcendir cap altres propostes col·laboratives.

Comparteixen aquesta aventura:
Albert Cano, Alícia Casadesús, Anna Defez, Anna pont, Carles Arumí, Carmen Garcia, Cristina Relats, Eli Soler, Eva Muñoz, Ferran Blancafort, Irene Matarrodona, Joan Furriols, Jordi Farrés, Juan Carlos Moreno, Kirsa Andreasen, Laia Solé, Manolo Gómez, Marcel·lí Gutiérrez, Marià Dinarès, Mireia Mirambell, Montsita Rierola, Josep Vernis, Pep Tió, Quique Gimènez, Ramon Cortés, Sama Genís, Ton Granero, Toni Ferrón, Toni Garcia i Yamila. 

Encontre

Amb Albert Cano

Encontre

Amb Anna Pont

Encontre

Amb Carmen Garcia

Encontre

Amb Juan Carlos Moreno

Encontre

Amb Juan Carlos Moreno

Encontre

Amb Kirsa Andreasen

Encontre

Amb Kirsa Andreasen

Encontre

Amb Marià Dinarès

Encontre

Amb Marià Dinarès

Encontre

Amb Montsita Rierola

Encontre

Amb Montsita Rierola

Encontre

Amb Pep Tió

Encontre

Amb Pep Tió

Encontre

Amb Toni Ferrón

Encontre

Amb Toni Ferrón

Encontre

Amb Toni Garcia

Encontre

Amb Toni Garcia

Encontre

Amb Irene Matarrodona

Encontre

Amb Irene Matarrodona