Barcelona 1967

És artista visual, professor de Creació Artística i Participació a la Universitat de Vic i també del Taller Mural de L'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic. És membre vocal d’H, Associació per a les Arts Contemporànies de Vic, des d'on participa activament en les seves activitats, en especial des de 1995, com a curador conjuntament amb altres artistes i crítics d'art en la selecció d'artistes per les mostres biennals anomenades Thambos.

El seu treball s'inscriu en un context de paisatge variable, entès com a escenari de relats i accions possibles. Sovint, organitza les seves peces en forma d'arxiu o col·lecció, on afloren qualitats com l'ordre, el desordre, la cadència, la casualitat i el caos. Els treballs i projectes que realitza estableixen una relació entre les persones i el seu entorn, entre el present i la memòria, entre el gest i la quietud, entre una forma de mirar i una manera de fer. Els seus darrers treballs giren a l’entorn de la participació, la col·laboració i l’aprenentatge compartint experiències com per exemple: el caminar com a pràctica estètica, el dibuix, la fotografia i l’escriptura amb projectes com: Marges i FronteresDeriva Mussol, Goula. Projecte d'art, joc i memòria, Encontre, Com una Cadira i Criss-Crossing.

Els seus darrers treballs són:
–Premi de Pintura Vila Casas. Can Framis, Barcelona, 2013, –Projecte NASMuseu del joguet de Catalunya, Figueres, 2014, –Marges i Fronteres. Ingràvid, Figueres 2013 i presentació del projecte a la Quam 13, Vic 2014, –Deriva Mussol. ACvic en col·laboració amb la Universitat de Vic, Vic 2012, –Degree Show, El camí per fer. Casa Elizalde, Barcelona 2011. –La Llum del negre. Galeria Issimm, Solsona 2011, –Art i Arqueologia, 25 aniversari de la revista d’arquelogia Cota Zero. Llotja del Blat, Vic 2011, Criss-Crossing. Projecte per a ACVIC, Centre d’Arts Contemporànies, Vic 2010, –aigua mineral lafon rierolaFESTUS, Festival jove d’arts al carrer, Torelló 2010, –Lloc i acte. Sala de L’Auditori, Montcada i Reixac 2009, –Criss-Crossing. Projecte per a BCA Gallery’s Artist Residencies Opportunity, Bedford (Anglaterra) 2009, –Projecte NAS. Sala Tepekale, L'Hospitalet de Llobregat 2008, –Guantanamo Museum. Peces realitzades al taller que Alícia Framis va fer a Can Xalant de Mataró per la seva exposició a Santa Mònica, Barcelona 2008, –Orografies d'enlloc. Centre d'Art El Marçó Vell, Centelles 2008, –Com mirar. Galeria Memorial, Centre Mèdic Teknon, Barcelona 2008, –Projecte NAS. Sala d'Art El Casino, Vic 2007, –aigua mineral lafon rierola. MAÇART, Festival de Cultura Contemporània d'Empordà, Maçanet de Cabrenys (Girona) 2007, –L'ébloui Espagnol. Galerie 89 & Galerie Milyeux, París 2007 –ÍNDEX, 10è aniversari de la Universitat de Vic. Museu de l'Art de la Pell de Vic 2007, –núvols, carenes, boscos, arenes. Sala del Centre Cívic Antic Sanatori, Sagunt, (València) 2007, –Parelles Artístiques, Experiències creatives per la salut mental. Exposició itinerant 2007, –Rastres. Sala H. Associació per a les Arts Contemporànies, Vic 2006, –Projecte NAS. Ca L'Arenas, Centre d'Art Museu, Mataró 2006, –Pintura. Foyer del teatre Cirviànum, Torelló 2005, –Cuatro x Quatre. Galeria Selón, Madrid 2005, –Art Mar, I Biennal de la Mediterrània. Museu Marítim de Les Drassanes, Barcelona 2005, –Sembrar d'hores. La Interior Bodega, Barcelona 2005 i –Gots a Salt, Les Deveses de Salt (Girona) 2005.

/pdf c.v detallat